Καθημερινός καθαρισμός προσώπου gel, toner, agua micellar

Καθημερινός καθαρισμός προσώπου gel, toner, agua micellar

Ξέρετε γιατί ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου σας είναι τόσο σημαντικός; Σε αυτό το άρθρο σας λέμε αναλυτικά πως πρέπει να γίνεται σωστά, με ποια σειρά να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και ποια προϊόντα είναι τα καταλληλότερα για τον τύπο του δέρματός σας.

Η σημασία του καθημερινού καθαρισμού προσώπου στη ρουτίνα σας

Όταν εισέρχεστε στον κόσμο των καλλυντικών προσώπου, και ειδικά όταν θέλετε να ξεκινήσετε να έχετε μια καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού προσώπου, συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν πολλά προϊόντα-σταρ. Εμείς σας λέμε ποια είναι αυτά και τι κάνει το καθένα.

Αυτά είναι τα προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για έναν πλήρη καθημερινό καθαρισμό του προσώπου:

Gel: Η λειτουργία του gel είναι, όπως σίγουρα φαντάζεστε, να καθαρίζει το πρόσωπο μετά το τέλος της ημέρας. Να απομακρύνει τους ρύπους και τα ίχνη του μακιγιάζ. Καλό είναι επίσης να το χρησιμοποιούμε όταν σηκωνόμαστε. Επειδή τη νύχτα το δέρμα μας εξακολουθεί να λειτουργεί και είμαστε εκτεθειμένοι σε εξωτερικούς παράγοντες. Επομένως, η επιδερμίδα απαιτεί επίσης έναν καθαρισμό προσώπου πριν ξεκινήσουμε την ημέρα μας και εφαρμόσουμε τα προϊόντα της πρωινής μας ρουτίνας.

Toner: Η λειτουργία του τονωτικού είναι διαφορετική από αυτή του τζελ ή του micellar water. Αυτό το προϊόν επαναφέρει την ισορροπία του pH του δέρματος, το οποίο μπορεί να μεταβληθεί μετά τον καθαρισμό. Με αυτόν τον τρόπο, αποκαθίσταται ο φυσικός φραγμός του δέρματος.

Αgua micellar: Πρόκειται για ένα καθαριστικό που δεν χρειάζεται να ξεπλυθεί μετά τη χρήση. Αποτελείται από σωματίδια που ονομάζονται μικύλλια. Αυτά είναι υπεύθυνα για την απομάκρυνση του μακιγιάζ και της βρωμιάς με μια απαλή κίνηση.

Αντηλιακό, ορός και ενυδατική κρέμα

Και πώς ολοκληρώνετε τη ρουτίνα σας μετά τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σας; Εάν πρόκειται για την καθημερινή ρουτίνα προσώπου σας το πρωί, θα πρέπει πάντα να εφαρμόζετε μια ενυδατική κρέμα. Και μην ξεχνάτε το αντιηλιακοό. Αν πραγματοποιείτε μια ρουτίνα με ορό, η ιδανική στιγμή για να τον εφαρμόσετε είναι αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Τότε είναι που το δέρμα σας είναι πιο δεκτικό και κατάλληλα προετοιμασμένο.

Στη βραδινή ρουτίνα προσώπου, μετά τον καθαρισμό του προσώπου, μπορούμε επίσης να εφαρμόσουμε ορό ή/και την ενυδατική μας κρέμα. Με αυτόν τον τρόπο προετοιμαζόμαστε για τον ύπνο. Έτσι, ενώ κοιμόμαστε, τα προϊόντα διεισδύουν και δρουν στην επιδερμίδα μας.

Αυτά είναι μερικά από τα προϊόντα Bimaio που πρέπει να γνωρίζετε από τη σειρά καθαρισμού προσώπου:

Καταπραϋντικό νερό micellar: Η σύνθεσή του έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες, έτσι ώστε την ίδια στιγμή που απομακρύνετε τους ρύπους από το δέρμα σας, να το ενυδατώνετε και να το φωτίζετε.

Cleanser DUO: Πρόκειται για ένα από τα προϊόντα-σταρ μας, καθώς μπορείνα χρησιμοποιηθεί ως καθαριστικό gel ή ως μάσκα απολέπισης αναλόγως την εφαρμογή. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το μακιγιάζ, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα σας.

B-Glow Toner: αναζωογονεί, τονώνει και καθαρίζει την επιδερμίδα σας. Πρόκειται για μια λοσιόν με βάση την αλόη βέρα. Ολοκληρώστε την καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού του προσώπου σας με αυτό το τονωτικό που εξισορροπεί το PH και σας βοηθά να διατηρήσετε υγιές, νεανικό δέρμα.

Ανακαλύψτε τώρα όλες τις σειρές της Bimaio αποκλειστικά στο Skinstories.gr και ενσωματώστε στη ρουτίνα σας προϊόντα που σέβονται τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας σας.

Επιστροφή στο blog