Σε ποια ηλικία να ξεκινήσω αντιρυτιδική κρέμα;

Σε ποια ηλικία να ξεκινήσω αντιρυτιδική κρέμα;
Συμβαίνει συχνά, όταν πηγαίνουμε να αγοράσουμε ένα δερμοκαλλυντικό προϊόν, να μην ξέρουμε ποιο είναι το καταλληλότερο για τον τύπο του δέρματός μας. Ομολογουμένως, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για να ξεκινήσουμε με μια αντιγηραντική κρέμα. Επιπλέον, υπάρχουν διαφορετικές σειρές προϊόντων που, εκτός από αντιγηραντική δράση, έχουν και άλλα ενεργά συστατικά που είναι ευεργετικά για το δέρμα σας. 
Η αντιρυτιδική κρέμα, ο σύμμαχός μας από την αρχή
Η δερμοκαλλυντικά σειρά Bimaio της Skinstories διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων και όλες χαρακτηρίζονται από την περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα σας νέο και υγιές. Ανάμεσα σε όλη την ποικιλία των αντιγηραντικών κρεμών, βρίσκουμε μεταξύ άλλων κρέμες πρόληψης και εντατικής θεραπείας.
Έτσι, από όποια ηλικία θέλουμε, μπορούμε να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε και να φροντίζουμε το δέρμα μας. Η πρόληψη των σημαδιών γήρανσης και της φθοράς του δέρματός μας από εξωτερικούς παράγοντες δεν βλάπτει ποτέ. Υπάρχουν οροί, κρέμες νύχτας και κρέμες ημέρας που έχουν τη λειτουργία να σας προστατεύουν από τη ρύπανση και την ηλιακή ακτινοβολία.
Η ενυδάτωση και η καθημερινή προστασία είναι απαραίτητη σε κάθε ηλικία. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να εμφανιστούν σημάδια γήρανσης, όπως ρυτίδες ή γραμμές έκφρασης, για να ξεκινήσουμε να περιποιούμαστε το δέρμα μας. Μπορούμε να προλάβουμε τη διαδικασία γήρανσης και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για μια αντιρυτιδική κρέμα.
Τι ψάχνουμε σε μια αντιρυτιδική κρέμα; Είναι ωφέλιμο να χρησιμοποιούμε καλλυντικά προϊόντα που ενυδατώνουν, αναπλάθουν και αναπληρώνουν από τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Καθώς και προϊόντα στα οποία περιέχονται ενεργά συστατικά που βελτιώνουν τον τόνο, την υφή και τη φωτεινότητα του προσώπου, εκτός του ότι μειώνουν την εμφάνιση των ατελειών.
Από οποιαδήποτε ηλικία μπορούμε να ξεκινήσουμε τη χρήση αντιρυτιδικής κρέμας αρκεί να προσαρμόζουμε το σύνολο των προϊόντων που χρησιμοποιύμε στο στάδιο το οποίο βρισκόμαστε.
Η Bimaio και οι επιλογές της σειράς προϊόντων αντιγήρανσης
Βασική ρουτίνα: Αυτή η ρουτίνα είναι ιδανική για όσες είναι νέες στον κόσμο της εφρμογής δερμακαλλυντικών και της φροντίδας του δέρματος. Πρόκειται για μια εύκολη και αποτελεσματική ρουτίνα. Μπορεί να συνοψιστεί ως "καθαρισμός, ενυδάτωση και προστασία". Αυτά είναι τα βασικά βήματα για τη διατήρηση υγιούς δέρματος. Η ρουτίνα θα ξεκινούσε με το Purifying Gel της σειράς προίόντων με φυσικά συστατικά, ακολουθούμενο από τον ενυδατικό Serum Total Defense. Στη συνέχεια εφαρμόζεται η ενυδατική κρέμα ημέρας Total Defense με αντηλιακή προστασία SPF20. Επιπλέον, μπορούμε να συμπεριλάβουμε τις αμπούλες Mat Rescue για περαιτέρω προστασία της επιδερμίδας σας. Έτσι επιτυγχάνουμε νεανική, ζουμερή πρόσωπο, αλλά χωρίς περιττή λάμψη.
Εντατική ρουτίνα. Τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούμε σε αυτή τη ρουτίνα δουλεύουν για την ανανέωση των κυττάρων και την ανάκτηση της φωτεινότητας και της απαλής υφής του δέρματος. Για τον καθαρισμό, το Cleanser Duo που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθαριστικό ή μάσκα απολέπισης θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί μας. Στη συνέχεια, οι αμπούλες Hyalluro Fill με άμεσο αποτέλεσμα πιο ‘’γεμάτης’’ επιδερμίδας. Το Absolute Definition Eye Contour θα βοηθήσει στη μείωση των γραμμών έκφρασης και θα χαρίσει νεανικό και όμορφο βλέμμα. Εν τω μεταξύ, το Lifting Repair Serum δε θα πρέπει να παραλείπεται ποτέ αν θέλουμε να δούμε ακόμα πιο ορατά αποτελέσματα σύσφιξης.
Η συσφικτική και αναπλαστική κρέμα ημέρας SPF15 ολοκληρώνει αυτή τη ρουτίνα. Πρόκειται για μια κρέμα ημέρας με αναγεννητική, αναπλαστική και συσφικτική δράση. Επιπλέον, η αντηλιακή προστασία της συμβάλλει στην καθυστέρηση της γήρανσης του δέρματος.
Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα στο Skinstories.gr και σε επιλεγμένα φαρμακεία. Προλάβετε τα σημάδια της γήρανσης, διατηρήστε το πρόσωπό σας νεανικό και ανακτήστε τη λάμψη σας με τα προϊόντα Bimaio.
Επιστροφή στο blog

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.