Αμπούλες θεραπείας για λιπαρό δέρμα

Αμπούλες θεραπείας για λιπαρό δέρμα

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για ορισμένους εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν τη δημιουργία σμήγματος και πως να περιποιηθείτε το λιπαρό δέρμα με προϊόντα Bimaio.

Θέλετε υγιές δέρμα; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Πώς εμφανίζεται η λιπαρότητα στο δέρμα;

Το λιπαρό δέρμα συχνά προκαλείται από τη γενετική ή τον τύπο του δέρματος. Ωστόσο, υπάρχουν παράγοντες που οδηγούν σε υπερβολικό σμήγμα.

Μία από τις εξωτερικές αιτίες του λιπαρού δέρματος είναι η ρύπανση. Η βρωμιά, ακόμα και το μπλε φως από τις συσκευές που έχουμε στο σπίτι είναι δύο παράγοντες που επηρεάζουν τον προστατευτικό φραγμό.

Μια άλλη αιτία είναι το καθημερινό άγχος, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε περίσσεια κορτιζόλης. Αυτή η ορμόνη μπορεί να επηρεάσει το δέρμα μας, προκαλώντας φλεγμονή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ατέλειες στο πρόσωπο και ξεσπάσματα ακμής.

Το ξηρό περιβάλλον, αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, μπορεί επίσης να επηρεάσει τα επίπεδα λιπαρότητας του δέρματος. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι το δέρμα προσπαθεί να επαναφέρει το δέρμα στην κανονικλη του κατάσταση κι έτσι παράγεται λιπαρότητα προκειμένου να αντισταθμιστεί η απώλεια νερού.

Η καθημερινή ρουτίνα του προσώπου σας πρέπει να είναι αποτελεσματική. Γνωρίζοντας τον τύπο του δέρματος που έχετε, θα πρέπει να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα. Στην πραγματικότητα, η έλλειψη καθαρισμού ή ο υπερβολικός καθαρισμός μπορεί να προκαλέσει υπερβολικό σμήγμα. Ένας καλός νυχτερινός καθαρισμός μπορεί να βοηθήσει στην αναγέννηση των κυττάρων, η οποία θα δώσει στο δέρμα σας μια υγιή εμφάνιση.

Η λύση: αμπούλες Mat Rescue

Τα ξεσπάσματα ακμής δε μας αρέσουν και μας ενοχλούν όταν συμβαίνουν! Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που, μετά την ηλικία των 30 ετών, συνεχίζουν να υποφέρουν από αυτό το είδος δερματικής πάθησης.

Αν έχετε μικτό ή λιπαρό δέρμα και έχετε κουραστεί από τα ξεσπάσματα ακμής και την εμφάνιση του προσώπου σας, έχουμε τη λύση σε αυτό που ψάχνετε.

Η θεραπεία λιπαρού δέρματος της Bimaio μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε δέρμα χωρίς ατέλειες. Πρόκειται για τις αμπούλες Mat Rescue. Αυτή η θεραπεία επικεντρώνεται στο λιπαρό και μικτό δέρμα. Ελαχιστοποιεί τους πόρους και δίνει ματ υφή το δέρμα για να μειώσει τη λάμψη που προκαλείται από τη λιπαρότητα.

Η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά του ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος. Είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση, απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:  

  1. Πάρτε μια δόση και ανακινήστε την απαλά.
  2. Ανοίξτε την αμπούλα και ρίξτε μερικές σταγόνες στα δάχτυλά σας.
  3. Εφαρμόστε στο πρόσωπο με απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
  4. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα και νύχτα.

 

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο της αμπούλας εντός 24 ωρών, ώστε να μην χάσει την αποτελεσματικότητά του.

Οι 10 αμπούλες της συσκευασίας περιέχουν συστατικά που επιτρέπουν επιτυχή αποτελέσματα. Σε αυτά περιλαμβάνονται η Azeloglycine®, το εκχύλισμα ζύμης pseudoalteromonas και το εκχύλισμα γλυκάνισου.

Βρείτε της αποκλειστικά στο Skinstories.gr

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.