Τι πρέπει να ξέρετε για τον ορό και την κρέμα αντιγήρανσης

Τι πρέπει να ξέρετε για τον ορό και την κρέμα αντιγήρανσης

Πριν μιλήσουμε για τον ορό ανόρθωσης της Bimaio και όλα τα οφέλη του, ας δούμε μαζί τις διαφορές μεταξύ μιας αντιγηραντικής κρέμας προσώπου και ενός ορού ανόρθωσης. Είναι το ίδιο; Μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο; Ποιο από τα δύο πρέπει να χρησιμοποιήσετε πρώτα; Απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σας:

Αντιγηραντική κρέμα προσώπου και ορός, ποιες είναι οι διαφορές τους;

Η κύρια διαφορά μεταξύ μιας αντιγηραντικής κρέμας προσώπου και ενός ορού είναι η υφή τους. Οι οροί έχουν ελαφρύτερη, πιο ρευστή υφή. Για το λόγο αυτό, απορροφώνται συνήθως πιο γρήγορα. Όταν μιλάμε για μια ενυδατική κρέμα, μιλάμε για ένα πιο συμπυκνωμένο γαλάκτωμα. Για το λόγο αυτό, ο χρόνος απορρόφησής του είναι συνήθως μεγαλύτερος. Σε αυτή την περίπτωση, εξάλλου, μεταξύ των προϊόντων που θα αναλύσουμε, ο ορός ξεχωρίζει για τη συσφικτική του δράση, ενώ η κρέμα αυξάνει τη σύνθεση ελαστίνης και κολλαγόνου.

Μπορεί να αναρωτιέστε ποια είναι η καλύτερη για τον τύπο του δέρματός σας. Όταν επιλέγετε μεταξύ αυτών των δύο προϊόντων, μπορείτε να εξετάσετε την ακριβή λειτουργία που αναζητάτε, καθώς και τον τρόπο και τον χρόνο που σας αρέσει να τα εφαρμόζετε. Με άλλα λόγια, αν σας αρέσει η υφή ενός ορού και χρειάζεστε ένα αποτέλεσμα σύσφιξης, ο ορός θα είναι καλύτερη επιλογή για εσάς. Ακόμα κι έτσι, μπορείτε να συνδυάσετε τέλεια και τα δύο και έτσι να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης προσώπου.

Με ποια σειρά εφαρμόζονται;

Ιδανικά, καθαρίζουμε πρώτα το πρόσωπό σας και, μόλις στεγνώσει, εφαρμόζουμε τον ορό. Τότε είναι που η επιδερμίδα μας είναι κατάλληλα προετοιμασμένη να δεχτεί και να απορροφήσει τα συστατικά του προϊόντος που θα εφαρμόσουμε. Με μερικές μόνο σταγόνες μπορούμε να απλώσουμε τον ορό σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ. Στη συνέχεια, μπορούμε να εφαρμόσουμε την αντιγηραντική κρέμα προσώπου ή απλά να βάλουμε το αντηλιακό μας για να ξεκινήσουμ την ημέρα μας.

Τι είναι ο ορός ανόρθωσης:

Στη Bimaio λαμβάνουμε υπόψη πολλούς παράγοντες κατά τη δημιουργία των διαφόρων τύπων προϊόντων μας. Τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος, το βαθμό γήρανσης του δέρματος, τους εξωτερικούς κλιματικούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το δέρμα μας, κ.λπ.

Ο επανορθωτικός ορός lifting της Bimaio, από τη σειρά αντιγήρανσης, μειώνει ορατά τις ρυτίδες στο πρόσωπο. Επιπλέον, η συσφικτική του δύναμη εξασφαλίζει ότι η κίνηση των μυών δεν μεταφράζεται σε γραμμές έκφρασης.

Διαθέτει εξαιρετικά αναπλαστική σύνθεση. Θα παρατηρήσετε ότι η επιδερμίδα σας είναι πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη από την κυτταρική γήρανση. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να καθυστερήσετε τη γήρανση της επιδερμίδας σας και να δείχνετε νέα, ζουμερή και προστατευμένη για πολύ περισσότερο χρόνο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος χάρη σε μια σύνθεση που σέβεται τη φυσική διαδικασία του δέρματός σας.

Στο skinstories.gr μπορείτε να βρείτε και άλλα προϊόντα για να συνδυάσετε με αυτόν τον ορό, όπως η συσφικτική και αναπλαστική κρέμα ημέρας, η οποία διαθέτει SPF15. Ή την επανορθωτική κρέμα νύχτας, για μια ολοκληρωμένη αντιγηραντική ρουτίνα προσώπου.

Έχετε δοκιμάσει ήδη την κρέμα περιγράμματος ματιών lifting της Bimaio; Δεν θα θέλετε να σταματήσετε να τη χρησιμοποιείτε μόλις τη δοκιμάσετε.

Ανακαλύψτε τώρα τα best sellers προϊόντα αντιγήρανσης της Bimaio αποκλειστικά στο skinstories.gr.

Back to blog