Φυσικές κρέμες προσώπου όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Φυσικές κρέμες προσώπου όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε φυσικά προϊόντα στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης προσώπου και δεν ξέρετε από που να ξεκινησετε αυτό είναι το κατάλληλο άρθρο για εσάς. Παρακάτω σας εξηγούμε πώς λειτουργούν οι φυσικές και vegan κρέμες προσώπου της Bimaio και σε ποιες μορφές μπορείτε να τις βρείτε.

Φυσικές κρέμες προσώπου: γενικά χαρακτηριστικά

Όταν μιλάμε για φυσικές κρέμες προσώπου, φυσικά δεν αναφερόμαστε σε σπιτικές κρέμες. Μιλάμε για κρέμες που έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς, σε εργαστήρια δερμοκαλλυντικών, αλλά των οποίων τα συστατικά είναι φυσικά. Αυτό που πετυχαίνουν τα φυσικά καλλυντικά είναι να φροντίζουν το δέρμα σας και, ταυτόχρονα, το περιβάλλον.

Τα φυσικά καλλυντικά περιλαμβάνουν, όπως και τα παραδοσιακά καλλυντικά, ενεργά συστατικά με θετικά αποτελέσματα για το δέρμα σας. Προάγουν την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος. Πρόκειται για ουσίες που υπάρχουν αρχικά στο σώμα μας, αλλά με την ηλικία η παραγωγή τους αρχίζει να μειώνεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναζητούμε συστατικά που επιτελούν την ίδια φυσική λειτουργία, για να βοηθήσουμε το δέρμα μας να παραμείνει νέο.

Οι φυσικές κρέμες προσώπου είναι απαλλαγμένες από προϊόντα που ρυπαίνουν το περιβάλλον. Τα βιολογικά προϊόντα χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμα και βιώσιμα υλικά ακόμη και στη συσκευασία τους.

Η φυσική και vegan σειρά της Bimaio αποτελείται από ορό, καθαριστικό και φυσικές κρέμες προσώπου. Βρίσκουν μια ισορροπία μεταξύ της ποιότητας των πρώτων υλών, με φυσικά ενεργά συστατικά.

Η φυσική σειρά της Bimaio για την περιποίηση της επιδερμίδας σας

Η Bimaio διαθέτει μια κρέμα ημέρας κυτταρικής προστασίας που σας χαρίζει μια πιο ενυδατωμένη και φυσικά προστατευμένη επιδερμίδα. Χάρη στην αντηλιακή προστασία SPF30, θα είστε προστατευμένοι από την ηλιακή ακτινοβολία, τη ρύπανση και το μπλε φως των οθονών.

Αυτή η κρέμα ημέρας, σε συνδυασμό με την κρέμα νυκτός αναδιάρθρωσης της Bimaio, θα αποτελέσει ένα τέλειο πακέτο για όλους τους τύπους δέρματος. Ενώ κοιμάστε, αυτή η κρέμα δουλεύεο για να μειώσει τις ρυτίδες και να κάνει την επιδερμίδα σας πιο σφριγηλή. Θα ξυπνήσετε με ξεκούραστο πρόσωπο και με την αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης της επιδερμίδας σας. Ενυδατώνει, φροντίζει και καθυστερεί τη γήρανση της επιδερμίδας σας με φυσικό και βιώσιμο τρόπο.

Η ρουτίνα ολοκληρώνεται με το καθαριστικό τζελ της σειράς. Διαθέτει μια λεπτή σύνθεση που θα αφήσει το δέρμα σας απαλό, καθαρό και φρέσκο. Επιπλέον, τα φυσικά συστατικά του θα ενυδατώσουν το πρόσωπό σας. Είναι ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού του μακιγιάζ, των ατμοσφαιρικών ρύπων και της βρωμιάς στην οποία εκτίθεται η επιδερμίδα μέρα και νύχτα.

Για όσες θέλετε να πάτε τη ρουτίνα σας ένα σκαλοπάτι παραπάνω σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τον θρεπτικό ορό εξισορρόπησης. Προλαμβάνει τις ατέλειες και τις κοκκινίλες και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.

Γιατί να επιλέξετε τη Bimaio;

Τα δερμοκαλλυντικά της εταιρείας μιμούνται τις φυσικές διεργασίες του δέρματος. Τα προϊόντα μας όχι μόνο σας παρέχουν το ενεργό συστατικό που χρειάζεστε κάθε στιγμή, αλλά βοηθούν το δέρμα σας να το παράξει μόνο του.

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ισπανία, από επιστημονική ομάδα που αναζητά συνεχώς τον καλύτερο τρόπο για να φροντίζετε το δέρμα σας από έξω προς τα μέσα και από μέσα προς τα έξω.

Ανακαλύψτε στον κατάλογό μας τις διάφορες σειρές περιποίησης σε όλες τις φάσεις τους: πρόληψη, καθαρισμός, εντατική, φυσική και ηλιακή. Τι χρειάζεστε αυτή τη στιγμή; Σας βοηθάμε να το βρείτε.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.